test

test

Fotografie is voor René van Dongen een passie. De camera is er altijd en zo weet René van Dongen ook buiten commerciële opdrachten de meest inspirerende beelden vast te leggen. Hieronder treft u een greep uit de vele werken die door hem zijn gecreëerd. De werken zijn te koop.

© René van Dongen Fotografie . ‘Micro nature’.

Klik hier voor de complete serie.
De serie ‘Micro nature’ is een serie stillevens van stukjes natuur met als uitgangspunt: dagelijkse natuur die boeiend wordt door ze zodanig te fotograferen dat ze herkenbaar worden als je de beelden van dichtbij bekijkt. Normaliter neem je afstand om beeld te herkennen in een schilderij. Hier heeft Rene van Dongen de visie van beoordeling van een beeld omgedraaid waarbij je door het werk van dichtbij te bekijken, de herkenbaarheid van de materialen beter gaat werken en waardoor het beeld steeds interessanter gaat worden. Stukjes mos worden zo interessante objecten. Hier ziet men de schoonheid van de natuur door zijn gedetailleerdheid.

© René van Dongen Fotografie . ‘Natuurgebied Huis ter Heide’.

Klik hier voor de complete serie.
Natuurgebied Huis ter Heide is een natuurgebied in Loon op Zand dat door Rene van Dongen is gefotografeerd waarbij het uitgangspunt lag op de sereniteit van de natuur. Ook hier is weer gelet op de uitzonderlijke gedetailleerdheid van de beelden. Hier geven de grafische weergave van de foto’s een mystieke sfeer van de natuur.

</